Welkom nieuwe bewoners bij Dekkersnest!

Wij stellen ze graag aan je voor

Bij Dekkersnest zijn we blij en trots om enkele nieuwe gezichten (of beter gezegd, nieuwe hoeven en poten) te verwelkomen binnen onze groeiende familie. Elk van onze nieuwe leden heeft een uniek verhaal, en we zijn verheugd om hen een veilig en liefdevol thuis te bieden.

Nieuwe bewoners

Fellow, het dressuurpaard met een hart van goud.

Eerst willen we je voorstellen aan Fellow, een prachtig sportpaard dat op hoog niveau in de dressuur heeft gelopen. Helaas werd er bij Fellow een hartafwijking vastgesteld, wat een einde maakte aan zijn carrière in de wedstrijdsport. Zijn vorige eigenaar, met het welzijn van Fellow in het achterhoofd, heeft besloten hem aan Dekkersnest te doneren. Hier bij ons vindt Fellow de liefde, zorg, en rust die hij verdient. Met rustige ritjes en volop aandacht geniet hij nu van zijn welverdiende pensioen.

Molly en Lilly, de onafscheidelijke schapenvriendjes

Ons hart is ook verwarmd door de komst van Molly en Lilly, twee schattige schapen die door een lokale schapenboer aan ons zijn gedoneerd. Deze lieverds zijn met de fles grootgebracht en hebben zich snel aangepast aan hun nieuwe omgeving. Ze hebben zelfs een bijzondere vriendschap ontwikkeld met Charly, onze geredde vriend die aan de slacht is ontsnapt. Samen vormen ze een onafscheidelijk trio dat de harten van iedereen bij Dekkersnest heeft gestolen.

Streep en Brownie, de Shetlandpony’s met een verhaal

Last but not least, hebben Streep en Brownie, onze twee Shetlandpony’s, zich bij de familie gevoegd. Hun vorige eigenaar kon niet langer voor ze zorgen, waardoor Dekkersnest de perfecte plek werd voor hun nieuwe start. Deze vrolijke pony’s hebben hun plekje binnen onze gemeenschap snel gevonden en brengen vreugde waar ze ook gaan.

Bij Dekkersnest geloven we in de kracht van een tweede kans en de onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier. Onze nieuwe bewoners hebben al veel harten gewonnen en we kijken uit naar de vreugde en positieve energie die ze naar onze boerderij zullen blijven brengen.