Even voorstellen…

Maak kennis met onze nieuwe bewoners: Jut, Jul en Saar!

Bij Dekkersnest zijn we verheugd om drie speciale nieuwe bewoners te verwelkomen: Jut, Jul, en Saar. Deze drie prachtige dames zijn onlangs bij ons gekomen, dankzij de ongelooflijke inzet en het harde werk van de Stichting Red een Legkip. Deze organisatie zet zich in voor het redden van kippen uit de legbatterij-industrie, een nobele missie die wij van harte ondersteunen.

Dankzij hun inspanningen kunnen Jut, Jul, en Saar nu genieten van een nieuw leven hier op Dekkersnest. Weg van de beperkingen en het leed dat ze hebben gekend, biedt ons toevluchtsoord hen de kans om te scharrelen in de vrijheid, te spelen met hun nieuwe vriendjes, en natuurlijk, te genieten van de liefdevolle zorg en aandacht van onze bewoners en medewerkers.

Het leven op Dekkersnest staat in het teken van herstel en geluk voor dieren die een tweede kans verdienen. Onze nieuwe aanwinsten passen perfect binnen deze filosofie. Met genoeg ruimte om te ontdekken, veilige plekjes om te rusten, en een dieet dat hun gezondheid en welzijn bevordert, zijn Jut, Jul, en Saar prachtige voorbeelden van de transformatie die mogelijk is met een beetje liefde en toewijding.

Een hart voor dieren en dagbesteding

Ons project biedt niet alleen een veilige haven voor dieren in nood, maar biedt ook waardevolle dagbesteding voor mensen die extra zorg en aandacht nodig hebben. De interactie met dieren zoals Jut, Jul, en Saar brengt vreugde, verantwoordelijkheid, en een gevoel van vervulling voor onze bewoners. Dit initiatief bevestigt onze overtuiging dat de zorg voor dieren hand in hand gaat met de zorg voor mensen, een synergie die het hart van onze missie vormt.

Wij zijn enorm dankbaar voor de steun van de Stichting Red een Legkip en iedereen die heeft bijgedragen aan de redding van onze nieuwste bewoners. Hun verhalen zijn een krachtige herinnering aan de impact die we samen kunnen maken.

even voorstellen