Begeleiding

Iedereen die bij Dekkersnest werkt, heeft het Dekkersnest DNA. Er wordt met een uniek en professioneel team gewerkt op iedere locatie van Dekkersnest. Een positieve benadering staat bij hen bovenaan en er wordt rekening gehouden met de individuele wensen en behoeften van een ieder, zonder de saamhorigheid en het groepsleven uit het oog te verliezen. 

 

    

Er worden verschillende activiteiten en trajecten aangeboden, zowel individueel als in groepsverband. Bij Dekkersnest wordt er veel gewerkt met dieren. Op meerdere locaties zijn dieren te vinden, zoals huiskatten en honden. Er worden ook veel activiteiten ondernomen, zoals wandelen en knutselen. Uitstapjes die gezamenlijk bedacht worden. Kortom, buiten de reguliere dagbesteding om kent men een ondernemend leven.

 

Brasserie De Bank is een aantal jaren geleden opgericht en faciliteert in de dagbesteding van Dekkersnest. De brasserie is geschikt als uitgaansgelegenheid. Hier biedt de Stichting ook de mogelijkheid voor. Op dit moment alleen nog voor bewoners en deelnemers van Dekkersnest. Hier worden ook verjaardagsfeestjes georganiseerd voor hen en familie.