Familie Dekkers

Hierbij willen wij ons even voorstellen. Wie zijn wij, waar staan wij voor en wat bieden wij? Dekkersnest is in 2006 gestart met het aanbieden van logeren en dagbesteding. In 2014 zijn wij gestart met thuisbegeleiding en met een woonvorm. In Oktober 2015 is ook de tweede woonvorm geopend.

Wij zijn een echt familie bedrijf, ons bedrijf is met de jaren groter geworden waardoor we nu meer medewerkers in dienst hebben met een relevante opleiding voor in de zorg- en hulpverlening. Sinds 2011 zijn wij al in het bezit van ons kwaliteitskeurmerk voor Federatie landbouw en zorg.

Margriet en Huib dekkers zijn met hun dochter Nienke in 2006 gestart met het aanbieden van zowel dagbesteding als logeren .

Margriet is ruim 30 jaar werkzaam geweest in de verpleging/zorg. Dit heeft zij gedaan in een Algemeen ziekenhuis, psychiatrie en in een woon-zorgcentrum voor ouderen. Zij houdt zich voornamelijk bezig met zorginhoudelijke zaken die betrekking hebben op de zorg- en hulpverlening aan onze bewoners en deelnemers. Daarnaast werkt ze ook op de groep en heeft er nog steeds veel plezier in om met de kinderen en jongeren iets leuks te gaan doen.

Huib geeft samen met andere medewerkers leiding aan deelnemers van de dagbesteding. Tevens bewerkt hij met zijn Belgische trekpaarden landbouwgrond van Staatsbosbeheer, in het natuurpark tussen de Vennen in de gemeente Menterwolde. Dit doet hij in samenwerking met Stichting Werkend Trekpaard Groningen (SWTG).

Nienke is afgestudeerd SPW niveau 3 ‘klassenassistent’ en SPW niveau 4 ‘activiteiten begeleiding’. Daarnaast is ze Equi coach.

Zoon Floor heeft een ander werkveld gekozen, maar is nog steeds verbonden met het bedrijf. Zijn vriendin Madelief is ook werkzaam bij Dekkersnest en nauw betrokken.