Familie Dekkers

Dekkersnest is opgericht door familie Dekkers. Familie Dekkers is in 2006 gestart met het aanbieden van zowel logeeropvang als dagbesteding op hun woonboerderij in Muntendam. Zo is de naam Dekkersnest ontstaan, een warm nest voor iedereen. In het jaar 2014 heeft Dekkersnest haar eerste woonvorm kunnen realiseren in Veendam, genaamd Dekkersnest Pietersneeuwplein. Op loopafstand van het Pietersneeuwplein werd een jaar later Dekkersnest Wonen geopend aan het Beneden Oosterdiep te Veendam.

In 2016 heeft Dekkersnest een Stichting opgericht (Stichting De Bank te Veendam) en in 2017 is men gestart met nog een woonlocatie op een uitzonderlijke locatie in de Blauwestad.

 

Dekkersnest is in vrij korte periode behoorlijk gegroeid waardoor een centraal hoofdkantoor noodzakelijk werd. Boven het kantoor is Dekkersnest gaan uitbreiden met een extra module ‘Begeleid en beschermd wonen’. Deze locatie is bedoeld voor (jong)volwassenen die meer ontwikkelingsmogelijkheden hebben. Hier wordt de nadruk gelegd op het vergroten van vaardigheden die noodzakelijk zijn om zelfstandig te kunnen wonen.