Wie kunnen er bij ons komen

Iedereen die op een school zit voor buitengewoon onderwijs, of een psychische of psychiatrische achtergrond heeft. Het kan ook zijn dat je hulp krijgt van jeugdzorg of een andere instantie.

Mocht je nog op de basisschool zitten dan hebben wij de mogelijkheid voor buitenschoolse opvang. Mocht je hier met je ouders hier voor kiezen, dan bespreken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben dagbesteding op verschillende locaties, waar je in overleg met de begeleiding kunt kiezen wat het beste bij je past.

Wij bieden een veilige plek, waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen. Wij geven je een veilige plek met een goede begeleiding. Er zijn echt heel veel mogelijkheden.

Wat zeker fijn is, is dat je bij ons gewoon jezelf mag zijn.

Mocht je voelen om bij ons te komen wonen, dan hebben wij de mogelijkheid tot begeleid wonen. Je gaat dan op weg naar een stuk zelfstandigheid. Wij begeleiden je daar bij. Wij doen dit voor iedereen persoonlijk. Want niemand is gelijk.

Wij werken op PGB basis. Door ons keurmerk, die wordt afgegeven door de federatie Landbouw en Zorg door het ministerie van VWS. Kunnen wij via BEZINN zorg in natura [ZINN] leveren. Alles is vanzelfsprekend bespreekbaar.